Ga lekker zitten en
laat je verwennen

Kies een van onze arrangementen voor een gegarandeerde leuke dag.

Wij denken graag met je mee
zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten

Doordat In Den Grooten Slock uit 2 delen bestaat (café & bistro) is het mogelijk om  flexibele arrangementen aan te bieden op de plek die u het meeste geschikt vindt voor uw gezelschap. Voor groepen boven de 10 personen maken we graag vooraf afspraken zodat de kosten en wensen duidelijk zijn.

U kunt ook bij ons terecht voor verjaardagen, bruiloften, familiefeesten, reünies, afscheidsborrels of zakelijke events zoals een vergadering, lunch of diner. Wij verwelkomen u graag! Wilt u even persoonlijk contact? Stuur dan een e-mail naar info@grootenslock.nl

Bierproeverij Tap’As

Sinds mensen heugenis is ons café de perfecte plek om een biertje te drinken, te proeven en te beleven. En hoe kan dat beter als met vier Hollandse bieren en een gezellige hap? Via de verassend fruitige Mannenliefde van de Amsterdamse brouwer Oedipus gaan we naar Texel waar de klassieker Skuumkoppe op u staat te wachten. Daarna gaan we naar het Limburgse Wijlre om van een vol blond bier te geniet. En natuurlijk sluiten we hier in Amersfoort af met een complexe Milk Stout van onze plaatselijke brouwers van 't Mirakel.

Rondje Amersfoort

In de late middeleeuwen telde Amersfoort zo’n vijftig brouwerijen, door zijn goede toegang tot graan en schoonwater vanaf de nabijgelegen Veluwe, waren alles voorhanden om een echte bierstad te zijn! Helaas ging dit op den duur verloren en moesten we tot de 19e eeuw wachten. Met de Phoenix brouwerij keerden de grootschalige bierproductie weer terug. Door de overname door Oranjeboom in de jaren 60 verdween het helaas weer. Maar sinds enkele jaren schieten de brouwerijen weer uit de Amersfoortse grond en niet zonder succes!

BOB’S 0.0 BIEREN

Geen alcohol en toch zit in een gezellige en smaakvolle proeverij? Dat kan! We hebben speciaal voor jou vier heerlijke alcoholvrije bieren geselecteerd. Dit in combinatie met een lekkere borrelplank gaat jouw borrel helemaal compleet maken. Als eerste hebben wij de alcoholvrije Desperados voor je. Een lekker fruitig bier om mee te beginnen. Als tweede hebben een licht bittere IPA 0.0 van Brand. Daarop volgt een granige 0.0 Weizen van de zelfde brouwerij uit het Limburgse Wijlre. En als afsluiter hebben wij een mooie volle Affligem Blond.

STADSBORREL ARRANGEMENT​

Uw gasten hebben de keuze uit ons standaard drankassortiment met pils, wijn, frisdrank en koffie/thee. Bij de start serveren wij borrelplanken gevuld met kaasjes, worst en brood met lekkere dip. Na ongeveer een uur komt er een schaal met (warm) bittergarnituur op tafel.

Prijs per persoon: € 19,50

– Nacho’s + € 3,50 p.p.
– Uurtje langer borrelen + € 7,50 p.p
– Speciaal bieren van de tap + € 3,50 p.p.

Uiteraard kunt u extra hapjes van onze uitgebreide kaart bijbestellen  (prijs verschilt per hapje).

LUNCH
ARRANGEMENT

Behoefte aan een heerlijke lunch? Dan zit je goed bij ons in de Bistro. We verwennen jou van compleet en serveren jullie 2 belegde foccacia’s, verse salade en tafelkannen met jus d’orange en melk. Natuurlijk mogen thee en koffie ook niet ontbreken. Mis je nog iets? Laat het ons dan weten!

Prijs per persoon: € 12,50

Meerprijs: Broodje kroket € 3,50 p.p. Soepje vooraf of tijdens € 4,50 p.p.

HIGH-TEA
ARRANGEMENT​

Samen echt even genieten? Even bijkletsen en even nergens anders over nadenken. Dan is onze High Tea echt iets voor jou! Sandwiches met verschillende soorten beleg (vis, vlees en vegetarisch). Zoet en hartig plateau met diverse versgebakken lekkernijen én Onbeperkt thee (of koffie) voor 2 -uur

Prijs per persoon: € 19,50 (2-uur)

Meerprijs: Broodje kroket € 3,50 p.p.
Prosecco vooraf? € 3,50 p.p.
andere wensen?