GROOTEN TREK STIL JE BIJ DEN GROOTEN BISTRO

Dubbel gezellig, eten en drinken bij in Den Grooten Slock. 

BISTRO IN DEN GROOTEN SLOCK

Een avond er op uit met je vrienden of familie? Combineer jullie avond drinken met een heerlijke hap. In Den Grooten Slock maakt het makkelijk voor je. Voor een heerlijk hapje eten ben je de hele dag welkom! Wil je eerst borrelen bij Stadscafé In Den Grooten Slock en daarna eten? Ook dat kan! We ontvangen je graag in ons café om vervolgens door te schuiven naar de bistro.

Kom je met een grotere groep? Informeer naar de mogelijkheden en speciale aanbiedingen.

De lekkerste gerechten, de lekkerste borrelhappen: Wij hebben ze voor je klaar! Bij in Den Grooten Slock’s bistro zit je helemaal goed. Hier eet je prachtig bereid comfortfood. Ideaal na een middag op het terras. Of om samen even heerlijk te genieten van een avond de deur uit.

Uit eten met een kleine of grote groep

LOCATIE
Ons restaurant wordt veel bezocht door winkelend publiek, wandelaars en fietsers die van onze prachtige Amersfoortse binnenstad komen genieten. Maar ook de mensen uit de wijde omgeving weten ons te vinden. U bent  van harte welkom in ons restaurant waar wij heerlijke gerechten en high tea’s voor u klaar maken. Maar gewoon een kop koffie met een heerlijk gebakje, verfrissend drankje of een aangeklede borrel behoren tot de mogelijkheden.

De bistro is leuk voor iedereen; jong, oud, groepen of een diner voor twee! Eerst even borrelen op ons verwarmde terras? In Den Grooten Slock (aan de overkant) schenkt bijzondere biertjes en ander lekkers.

ALLEEN OF MET EEN GROEP
Bij de Slock is er voldoende ruimte om met een groter gezelschap te komen lunchen, dineren of borrelen. Als je wilt reserveren voor een groep mail dan naar info@grootenslock.nl We nemen z.s.m. contact met je op.

Voor de lunch en diner hanteren we speciaal samengestelde groepsmenu’s met verschillende prijzen. U kunt ook op de pagina arrangementen meer informatie vinden.